Contact: 0570 63 08 57
Maandag tot vrijdag - 09:00 - 17:30
visual
vervolg image

Ondernemersspreekuur

header-underline
03
Oct

Soms heeft u als ondernemer behoefte aan een klankbord. Maar weet één adviseur wel alles te vertellen? Kon u maar klankborden met meer deskundigen tegelijk… Dat kan, met het ondernemersspreekuur van de Deventer Adviseurs! In dit ondernemersspreekuur slaat u in één keer een jurist, notaris, verzekeringsdeskundige én een accountant aan de haak. Gratis.

 

Of u nu een beginnend of gevestigd ondernemer bent, u moet van alle markten thuis zijn. Verstand hebben van marketing en inkoop maar ook van verzekeringen of belastingen. Juist op die laatste gebieden verandert er nogal eens wat en u kunt nu eenmaal niet alles zelf bijhouden.

 

Hoe prettig kan het dan zijn om op z’n tijd een deskundige te kunnen raadplegen? Dat er een vaste locatie is waar u adviseurs van uiteenlopende disciplines kunt spreken?

 

Dat kan dus vanaf nu, met het instellen van het inloopspreekuur bij Ondernemershuis Deventer. Tijdens dit ondernemersspreekuur kunt u, zonder kosten, in gesprek gaan met een jurist, notaris, verzekeringsdeskundige of een accountant!

 

Dus hebt u, als ondernemer, vragen op het gebied van bijvoorbeeld arbeidsrecht, crowdfunding, verzekeringen, boekhouding, bedrijfsadvisering, fiscaliteiten, samenwerkingsvormen of testamenten of behoefte aan een second opinion? Komt u dan vooral langs!

 

Wie zijn uw Deventer Adviseurs?

Alle vier zijn ze zeer ervaren op hun vakgebied, het organiseren van inloopspreekuren en het geven van presentaties voor ondernemers.

 

Teus Brunekreeft, accountant, Accoris ondernemersservice:

“Juist vanwege onze jarenlange ervaring weten wij heel goed waar ondernemers soms van wakker kunnen liggen. Wij willen heel graag helpen en maken daarom elke week tijd vrij voor de Deventer ondernemer.”

 

Eric de Ridder, verzekeringsdeskundige, Postma van de Graaff verzekeringen:

“De bedoeling is dat u tijdens die twee uur op woensdagochtend met ons, zonder enige verplichting of kosten, kunt sparren. Of u nu starter bent of een gevestigd ondernemer. En dat het hele jaar door. Is er daarna behoefte aan een of meer vervolggesprekken, dan maakt u daar met de desbetreffende adviseur afspraken over.”

 

Eelco Opbroek, notaris, Opbroek Netwerk Notarissen:

“Naast het spreekuur willen wij ook informatieavonden voor ondernemers gaan verzorgen over actuele onderwerpen, daar is echt behoefte aan.”

Het is duidelijk: de adviseurs hebben er zin in. Blijft u dus als ondernemer niet onnodig rond lopen met uw vragen op hun vakgebied maar kom naar het ondernemers inloopspreekuur.

 

Brigitte Siesling, advocaat, Van Overbeek de Meyer cs advocaten I mediators:

“Om nog beter te worden gevonden verplaatsen wij ons huidig spreekuur aan de Singel per 21 september naar de locatie van het Ondernemershuis."

Schermafbeelding 2016-08-31 om 13.16.51

 

Wanneer:      Woensdag 21 december 2016

Hoe laat:       09.00 uur tot 11.00 uur

Locatie:         Het Ondernemershuis,

H.G. Gooszenstraat 1 te Deventer

Kosten:         Geen

 

Aanmelden: Niet verplicht. Maar als u wilt  dat een adviseur zich op uw vraag kan voorbereiden, bel dan 0570 – 758 021 of vul het contactformulier in.

Laatste nieuws

25
Sep
De kantonrechter oordeelt dat een opleidingsmanager bij Saxion moet terugkeren in zijn functie en bij de management overleggen. Publicatie uitspraak: ECLI:NL:RBOVE:2018:3487 Lees meer
20
Oct
De kernactiviteit van u als vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen is het opvangen en begeleiden van de melder van ongewenst gedrag op... Lees meer
28
Sep
Stel, u bent huurder van een woonruimte en uw verhuurder meldt dat hij de woonruimte die u huurt, wil renoveren,... Lees meer

Beet!

Ondernemersspreekuur

Soms heeft u als ondernemer behoefte aan een klankbord. Maar weet één adviseur wel alles te vertellen? Kon u maar klankborden met meer deskundigen tegelijk… Dat kan, met het ondernemersspreekuur van de Deventer Adviseurs! In dit ondernemersspreekuur slaat u in één keer een jurist, notaris, verzekeringsdeskundige én een accountant aan de haak. Gratis. Lees meer

 

Eric de Ridder van Postma van de Graaff.

Adviseert graag op het gebied van zakelijke verzekeringen.
 

Eelco Opbroek van Opbroek Netwerk Notarissen.

Meedenkend notaris voor zaken waar u niet elke dag bij stil wilt staan.
 

Teus Brunekreeft van Accoris Ondernemersservice.

Spart graag met u over de business van morgen en overmorgen.
 

Brigitte Siesling van Van Overbeek de Meyer Advocaten.

Weet alles op het gebied van arbeidsrecht: de vraagbaak op het gebied van arbeidsrecht.

Updates ontvangen

Wilt u updates op het gebied van advocatuur en mediation ontvangen, meld u dan hieronder aan.