Contact: 0570 63 08 57
Maandag tot vrijdag - 09:00 - 17:30
visual
vervolg image

Referenties

header-underline

MEDIATION

 
 

Sarah 

Werknemer

"Na een lange, vervelende periode bij mijn vorige werkgever, heeft Brigitte als mediator bemiddeld tussen mijn leidinggevende en mij. 
Bij het intakegesprek maakte Brigitte direct een capabele indruk. Zij weet snel de vinger op de zere plek te leggen. Zij hoort wat niet gezegd wordt, maakt dit direct bespreekbaar en checkt dit bij je. Wat ik vooral prettig vond is dat zij met haar vele jaren ervaring in het arbeidsrecht en mediation goed weet hoe posities binnen een organisatie kunnen zijn en wat de reden zou kunnen zijn van het handelen van de werkgever. Dat was voor mij als werknemer in deze situatie erg prettig en daardoor ontstond er vanuit mij meer begrip voor de werkgever.
Brigitte heeft een prettige, warme persoonlijkheid wat maakt dat je je bij haar snel op je gemak voelt en het vertrouwen voelt dat zij in ‘the heat of the moment’ de juiste insteek zal pakken. Brigitte is op een prettige manier confronterend, schroomt niet vanuit haar onafhankelijke positie haar mening te geven en is daarin naar beide partijen transparant. 
In tegenstelling tot de meeste mediationtrajecten, had Brigitte in mijn situatie, met haar oplossingsgerichte stijl, enkel 2 gezamenlijke gesprekken nodig om het met goede afspraken af te kunnen sluiten. Ik zou Brigitte bij derden aanraden als mediator bij arbeidsconflicten."

 
 

Ambtenaar NN

Financial Controller Gemeente Zutphen

"Brigitte Siesling heeft een uitmuntend resultaat bereikt door op tactische wijze en met respect naar alle partijen een dreigend strafontslag om te buigen naar een vaststellingsovereenkomst. Brigitte heeft niet alleen oog voor het eindresultaat, maar ook warme aandacht en zorg voor de klant die recht uit het hart komt. Het is uitermate prettig en fijn om Brigitte naast je te hebben op momenten dat het even moeilijk wordt. Met haar ruime ervaring op gebied van mediation weet ze alle partijen in beweging te krijgen om te werken naar een eindresultaat dat recht doet aan de situatie." 

 

 

Riny Lokate

Regiomanager Voorbereiden & Bezorgen 

"Ik heb Brigitte leren kennen als een uitstekend mediator. Haar aanpak is doelgericht en met menselijke maat. Zij verstaat de kunst om een sfeer te creëren die gesprekspartners de ruimte geeft voor (zelf)reflectie. Het resultaat is een gedragen uitkomst.

Ik ben erg onder de indruk van haar respectvolle aanpak."

 
 

ADVOCATUUR

 

 

Fred de Vries
Manager Hogeschool

"Brigitte Siesling heeft mij op professionele wijze bijgestaan. Ze heeft de arbeidsrechtelijke, relationele en emotionele knopen in mijn zaak vakkundig ontrafeld om een voor mij aanvaardbare en zo rechtvaardig mogelijke uitweg te vinden. Haar integere persoonlijke benadering heb ik zeer gewaardeerd."

 

 

Pieter Koers

Key Accountmanager

"Mr. Brigitte Siesling heeft klasse werk verricht en mijn case succesvol afgerond. Ik heb haar inzet enorm gewaardeerd en het contact als warm en prettig ervaren! Dank daarvoor."

 

 

Fred Mak
Algemeen Directeur Solarlux Nederland B.V.

"Een fundamenteel verschil van inzicht over het te voeren beleid heeft mij en de aandeelhouders doen besluiten mijn dienstverband te beëindigen. Het zakelijk en persoonlijk advies van Adriaan van Overbeek de Meyer heeft ons daarbij uitstekend geholpen. Zijn werkwijze heeft een gang naar de rechter voorkomen en tot een voor beide partijen bevredigende oplossing gezorgd. De zaken zijn naar behoren schriftelijk vastgelegd en partijen zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan".
 
 

Leo Kleinheerenbrink
Financial Controller Siemens Nederland B.V.

"Na het plotseling beëindigen van mijn arbeidscontract door mijn werkgever ben ik naar Adriaan van Overbeek de Meyer gestapt voor juridisch advies. Zijn gedegen kennis en ervaring in dit soort zaken heeft ertoe geleid dat er uiteindelijk een goede vaststellingsovereenkomst tot stand gekomen is. Zijn strategisch inzicht in dit soort zaken (weten wanneer druk gezet moet worden en waar de valkuilen zitten) en zijn zakelijke advies in deze (zonder de persoonlijke aspecten uit het oog te verliezen) hebben tot dit resultaat geleid".
 


Herman Mensink
Vice-voorzitter St. Hulpfonds Hellendoorn

"Het ondanks herhaalde verzoeken niet terugbetalen van renteloze leningen, door het Hulpfonds verstrekt aan mensen in financiële problemen, heeft ons als bestuur doen besluiten om toch officiële procedures tot terugbetaling in werking te stellen.
Omdat we werken met gemeenschapsgeld en giften was Adriaan van Overbeek de Meyer, in samenwerking met Tom Roelofs, bereid ons te helpen tegen een minimale vergeoding. Hun werkwijze had als resultaat dat we veelal toch de uitgeleende bedragen, onder andere via de werkgever, konden innen en zo weer anderen konden helpen".

 

Alex Janssen 
Directeur bij Symion Partners in HRM

"In de jaren dat ik Brigitte ken, heb ik haar leren kennen als een betrokken en deskundig advocaat en een heel prettig mens. Zij is in staat om ingewikkelde zaken eenvoudig te laten lijken en komt tot prima adviezen. Ook heb ik haar in zaken in actie gezien en daar is mijn respect voor haar alleen maar door gegroeid. Ik hoop nog lang met haar te mogen samenwerken en beveel haar dus van harte aan".
 


Martin Snijder
Contactfunctionaris bedrijven Aventus Techniek, Vakgericht trainer Hogeschool Saxion/fotograaf

"Brigitte is een krachtige kordate persoonlijkheid die snel situaties kan doorzien. Haar ontvankelijke houding en persoonlijke belangstelling voelt snel vertrouwd aan. Een vakvrouw die enthousiast en gedreven het beste uit mensen weet te halen".
 


Hester Jebbink
Algemeen directeur Athena Positionering en training

"Athena heeft verschillende vragen neergelegd bij Van Overbeek de Meyer Advocaten. Snelle en deskundige aanpak. Ook vooraf duidelijk advies over de manier waarop een zaak het best aangepakt kan worden.
Zeker aan te raden!"
 

 

Brigitte van den Beld

Ambulant begeleider zorginstelling

"Ik heb mr. Brigitte Siesling van advocatenkantoor Van Overbeek de Meyer c.s. als zeer prettig en bekwaam ervaren. Het contact met haar was persoonlijk en betrokken en ze reageerde adequaat op de ontstane situatie die mij was overkomen. Al mijn vragen werden direct door haar beantwoord en alle acties naar de advocaat van mijn werkgever verliepen met medeweten van mij en in een zo kort mogelijk tijdsbestek. Zonder hulp van een advocaat wilde mijn werkegever ontkomen aan de ontslagvergoeding. Mede door de inspanningen van mr. Siesling heb ik de maximale ontslagvergoeding gekregen waar ik recht op had en is een ontslagprocedure via het kantongerecht voorkomen. Mr. Siesling heeft mijn belangen naar tevredenheid behartigd. Ik kijk terug op een fijne samenwerking in deze met haar". 

Laatste nieuws

25
Sep
De kantonrechter oordeelt dat een opleidingsmanager bij Saxion moet terugkeren in zijn functie en bij de management overleggen. Publicatie uitspraak: ECLI:NL:RBOVE:2018:3487 Lees meer
20
Oct
De kernactiviteit van u als vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen is het opvangen en begeleiden van de melder van ongewenst gedrag op... Lees meer
28
Sep
Stel, u bent huurder van een woonruimte en uw verhuurder meldt dat hij de woonruimte die u huurt, wil renoveren,... Lees meer

Beet!

Ondernemersspreekuur

Soms heeft u als ondernemer behoefte aan een klankbord. Maar weet één adviseur wel alles te vertellen? Kon u maar klankborden met meer deskundigen tegelijk… Dat kan, met het ondernemersspreekuur van de Deventer Adviseurs! In dit ondernemersspreekuur slaat u in één keer een jurist, notaris, verzekeringsdeskundige én een accountant aan de haak. Gratis. Lees meer

 

Eric de Ridder van Postma van de Graaff.

Adviseert graag op het gebied van zakelijke verzekeringen.
 

Eelco Opbroek van Opbroek Netwerk Notarissen.

Meedenkend notaris voor zaken waar u niet elke dag bij stil wilt staan.
 

Teus Brunekreeft van Accoris Ondernemersservice.

Spart graag met u over de business van morgen en overmorgen.
 

Brigitte Siesling van Van Overbeek de Meyer Advocaten.

Weet alles op het gebied van arbeidsrecht: de vraagbaak op het gebied van arbeidsrecht.

Updates ontvangen

Wilt u updates op het gebied van advocatuur en mediation ontvangen, meld u dan hieronder aan.