Advocatenkantoor Van Overbeek de Meyer is er voor particulieren en ondernemingen. Ondernemers kunnen bij ons advocatenkantoor terecht voor advies en bijstand in ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Particulieren staan wij graag bij in zaken met betrekking tot arbeidsrecht.

Ondernemingsrecht
Als ondernemer kunt u terecht bij mr. Adriaan van Overbeek de MeyerHij is advocaat, gespecialiseerd in ondernemingsrecht, aanbestedingsrecht en begeleidt zowel ondernemingen met winstoogmerk als non-profit organisaties. 

De drempel tot ons advocatenkantoor is laag zodat u op ieder gewenst moment bij ons terecht kunt met uw vragen op het gebied van ondernemingsrecht. Wij zetten alternatieve oplossingen voor u op een rij. Zo kunt u op basis van ons advies voor de meest aantrekkelijke en juridisch haalbare optie kiezen. Concreet, duidelijk en trefzeker.

Arbeidsrecht
Wilt u als ondernemer of particulier advies of bijstand in arbeidsrechtzaken, dan kunt u rekenen op persoonlijk en gedegen advies van 
mr. Adriaan van Overbeek de Meyermr. Brigitte Siesling en mr. Fleur Havers. Zij zijn advocaat en specialisten op het gebied van arbeidsrecht.

Wij maken een heldere en concrete analyse van uw situatie en geven u inzicht in mogelijke risico’s en te maken kosten. Wij proberen in eerste instantie rechtszaken te voorkomen met bruikbare adviezen en juridische oplossingen. Wanneer een arbeidsconflict onverhoopt uitdraait op een rechtszaak dan kan advocatenkantoor Van Overbeek de Meyer voor u de benodigde gerechtelijke procedures voeren.