WGA per 1 januari 2017

1 januari 2017?

Ja, 1 januari 2017!  Nu al. Vanaf deze datum is er geen onderscheid meer tussen de WGA-vast en WGA-flex. Beide risico’s worden samengevoegd. Heb je als bedrijf het risico van de WGA-vast  verzekerd bij een verzekeraar dan dien je in actie te gaan komen.

Waarom? De dekking voor WGA-eigenrisicodrager wordt bij iedere verzekeraar, formeel opgezegd. Er zijn zelfs verzekeraars die per 1 januari 2017 stoppen met verzekeren.  Onderneem je niets dan zal het WGA risico weer bij het UWV gaan lopen.

Gebruik vóór de zomer de tijd om je te oriënteren wat je moet doen of zelf verzekeren of naar het UWV. De adviseurs van Postma van de Graaff kunnen je daarbij behulpzaam zijn en van advies voorzien.

Dit blog wordt mogelijk gemaakt door Eric de Ridder, werkzaam bij Postma van de Graaff, één van de specialisten van het spreekuur BEET. Dit gratis spreekuur wordt iedere derde woensdag van de maand tussen 9.00 en 11.00 uur gehouden. Een afspraak maken is niet noodzakelijk, maar wordt wel op prijs gesteld, via tel. 0570-640777 of mail deventer@aosdeventer.nl. De adviseurs spreken u graag.